Saaristomeren talvitapaaminen 2019 – TULEVAISUUDEN SAARISTO

Saaristomeren talvitapaaminen 2019 – TULEVAISUUDEN SAARISTO

Tänä vuonna keskitymme vuoteen 2050. Minkälaista elämä saaristossa on silloin? Miten ilmasto on muuttunut 30 vuodessa? Mitä on voitu kehittää paremmaksi, entä miten selviämme uhkakuvista? Miten voimme osaltamme ylläpitää saaristoyhteisön elinvoimaisuutta?

Miten sää ja ilmasto voivat muuttua 30 vuodessa ja miten voi vaikuttaa yhteiskuntaan. Luonnonvarakeskuksen (LUKE) ja Åbo Akademin Havet-profiloitumisalueen tutkijat taas käsittelevät Saaristomeren luonnon ja yhteisöjen muutoksia. Miten meidän pitäisi ihmisinä suhtautua meitä ympäröiviin uhkakuviin? Vai olisimmeko sittenkin menossa kohti uutta, puhtaampaa maailmaa? Korppoon Skärgårdshavets skolan oppilaat työskentelevät parhaillaan näiden kysymysten parissa ja kertovat tapaamisessa, miltä he haluavat saaristonsa näyttävän tulevaisuudessa. Päivän lopussa ajatukset kootaan yhteen saariston tulevaisuutta koskevassa keskustelussa.

Ohjelma näkyy tästä:
https://docs.google.com/document/d/159moJ9IDWL4tDzCcZmx82uGVxBt9XjDUe8mnmaTecOQ/edit?fbclid=IwAR2lYjkVpDcpW58R-ceeAxIMtif6eolRp6SWufstUaGJnzJCgL1gTEpQjEg#heading=h.gjdgxs

Tule mukaan visioimaan saariston tulevaisuutta!

Ohjelma alkaa klo 10, mutta kahvia tarjoillaan klo 9:stä alkaen.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta: https://www.lyyti.in/vintertraff-talvitapaaminen2019
Il

moitathan mahdollisista erikoisruokavalioista. Lounas tarjoillaan hotellin ravintolassa.

Ilmoitathan myös, jos haluat mukaan yhteiskuljetukseen Korppoosta, Nauvosta, Paraisilta, Kaarinasta tai Turusta.